i ta komenda tez nie dziala, chodzi mi nie oto, zeby za pomoca 1,2,3,4 itp zmieniac automatycznie bronie bez potwierdzenia tylko jak dam kolko w dol
 i ta komenda tez nie dziala, chodzi mi nie oto, zeby za pomoca 1,2,3,4 itp zmieniac automatycznie bronie bez potwierdzenia tylko jak dam kolko w dol

a także poprzez niego możesz utworzyć skrót do gry
 a także poprzez niego możesz utworzyć skrót do gry a nie głupie buuaahahaha
 a nie głupie buuaahahaha  

widać że nigdy chyba nie grałeś w CSS
 widać że nigdy chyba nie grałeś w CSS

Trzeba utworzyć skrót hl2 i we właściwościach dopisać  -nomaster -game cstrike -nojoy
 Trzeba utworzyć skrót hl2 i we właściwościach dopisać  -nomaster -game cstrike -nojoy 

ToServeAndProtect napisał(a):skopiuj foldery sound, models

ToServeAndProtect napisał(a):Mam takie pytanie. Czy ma ktoś listę serwerów NON-STEAM na CS1.6 ? w miarę najaktualniejszą

ToServeAndProtect napisał(a):i z takimi serwerami bez lamerów i cheaterów
 zawsze jakiś cziter wpadnie co ma WH albo speed hacka na steam też a co jeszcze na non steam w dodatku jak admina nie ma to nic tylko robić co ten niemiec (wiecie chyba o kogo chodzi:P)
 zawsze jakiś cziter wpadnie co ma WH albo speed hacka na steam też a co jeszcze na non steam w dodatku jak admina nie ma to nic tylko robić co ten niemiec (wiecie chyba o kogo chodzi:P)

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości