play234 napisał(a):Jestem poczatkujacy w CS 1.6 i mam pytanie jaka broń jest najlepsza dla początkujacego?

Jesli to nie pomoze otwórz plik config.cfg za pomoca notatnika i odszukaj linijki
 Jesli to nie pomoze otwórz plik config.cfg za pomoca notatnika i odszukaj linijki
cl_righthandcl_righthand "0"cl_righthand "1" 

Jesli sie problem powtórzy to poszukaj gry z innego źródła, no chyba ze masz STEAM to sciagnij instalke jeszce raz ze STEAM'a
 Jesli sie problem powtórzy to poszukaj gry z innego źródła, no chyba ze masz STEAM to sciagnij instalke jeszce raz ze STEAM'a  

pomocy
 pomocy  jak zrobic zeby wycisnac najwiecej!
 jak zrobic zeby wycisnac najwiecej!

play234 napisał(a):Zmniejsz ustawienia na minimuma w jakim Cs'ie?

nie rozumiem!! przeciez mam caly czas aktualizacje robie!! a config hmm moze!! a podajcie jak mozecie config!!!
  nie rozumiem!! przeciez mam caly czas aktualizacje robie!! a config hmm moze!! a podajcie jak mozecie config!!!

dresik napisał(a):mam na minimum 32 bity!! i na 16 tez mam po 20,30 fps!! a cs to 1.6
 Przy moim sprzecie (Athlon x2 3800+, 2gb ramu, gf8800 gts) wyciaga 60 fps
 Przy moim sprzecie (Athlon x2 3800+, 2gb ramu, gf8800 gts) wyciaga 60 fps  Wczesniej mialem 512 ramu i gf 4 mx440 i miałem 70 fps
 Wczesniej mialem 512 ramu i gf 4 mx440 i miałem 70 fps  Poprostu masakra! I rowniez nie doszedlem do tego dlaczego tak sie dzieje
 Poprostu masakra! I rowniez nie doszedlem do tego dlaczego tak sie dzieje 
ToServeAndProtect napisał(a):możliwe że masz konfig skopany albo poszukaj innej wersji csa
 Mam ten sam od wrzesnia 2006 gdy jeszce miałem starego kompa i mam podobny problem
 Mam ten sam od wrzesnia 2006 gdy jeszce miałem starego kompa i mam podobny problem  
fps_maxfps_max "100" 

kajtekjr napisał(a):: Przy moim sprzecie (Athlon x2 3800+, 2gb ramu, gf8800 gts) wyciaga 60 fps
 Również mam 8800gts, po wyłączeniu synchronizacji pionowej wszystko śmiga ładnie
 Również mam 8800gts, po wyłączeniu synchronizacji pionowej wszystko śmiga ładnie 

kapipl napisał(a):Na win xp nie wyciągniesz więcej
 Moj kumpel ma Radeona X1650pro i 2gb ramu i xp'ka i smiga mu po 100 fps'ów
 Moj kumpel ma Radeona X1650pro i 2gb ramu i xp'ka i smiga mu po 100 fps'ów   heh.. fajnie gdyby byl jakis artykuł na ten temat dlaczego nie ma wiecej fps'ow
 heh.. fajnie gdyby byl jakis artykuł na ten temat dlaczego nie ma wiecej fps'ow 

Może to wina Twojego neta. Nie zaszkodzi dobrze rate`ów ustawić
 Może to wina Twojego neta. Nie zaszkodzi dobrze rate`ów ustawić  
 ) Moze  być że nie chcący usunąłeś modele broni
 ) Moze  być że nie chcący usunąłeś modele broni 

cell Grałeś na tych samych serverach co wczoraj? Powiedzmy nie pograsz sobie na praktycznie żadnym azjatyckim servie, bo będziesz miał pingMoże to wina Twojego neta. Nie zaszkodzi dobrze rate`ów ustawić

Cell napisał(a):A jest jakiś program do zmnieszania tego opóźnienia (oprócz cFos Speeda bo nie moge go zainstalować)?
 Może jest coś takiego że będziesz miał pokazane w statsach że masz ping 5 ( mozna tak w CS:S zrobić, nie wiem jak w 1.6) ale co Ci to da jak ping rzeczywisty będzie kompletnie inny? (net_graph 3 )
 Może jest coś takiego że będziesz miał pokazane w statsach że masz ping 5 ( mozna tak w CS:S zrobić, nie wiem jak w 1.6) ale co Ci to da jak ping rzeczywisty będzie kompletnie inny? (net_graph 3 ) 

sychronizacje mam wylaczona
 sychronizacje mam wylaczona  i nadal 20 fps!!
 i nadal 20 fps!!  mialem przedtem ge force 2 mx 64 mb i mialem 60 fps
 mialem przedtem ge force 2 mx 64 mb i mialem 60 fps 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości