Rodzaj tej gry: Strategiczna, widok z góry
Zaczynamy ta gre jako ksiąze mamy w pewnej osadzie (oboz). W którym jest nasza żona i musimy ją chronic (albo i tez nie). Mapa jest jak pustynia jest tam pare osad ktore musimy podbic. Każda osada należała do innej rasy. Do kazdej rasy mogliśmy dołączyc z biegiem czasy. Jedna rasa to były jakies nieumarlaki gdy sie donich dolaczyles i zrobiles cos nietak to zjadaja cie podczas snu. Druga rasa to były amazonki. Jest jeszcze pare rasy ale te zapamiętałem. Opis misji która pamietam: w pewnym mieście byla jakas ksiazka i myselismy ja znaleść ale nasze wojsko niemoglo tam wejsc bo byli uzbrojeni po uszy, awięc wchodzimy naszym bohaterem (ksiąze). Gdy nasze wojsko wszedło do tego miasta byliśmy atakowani. A to opis misji pierwszej: nasza osada ( pare domków) byla atakowana przez jakies hieny i musieliśmy ja broc do dyzpozycji mieliśmy tylko zakonnice.
Opisałem to co pamietam. Może ktoś grał i przypomina sobie to wystarczy tylko ze poda nazwe gry, ale tez moga byc linki. Jak macie jeszcze jakies pytania które wam pomoga określić jaka to gra, ( bez pytani podaj nazwe) nazwy niestety nie pamiętam.
Za wszelka pomoc wielkie thx