Robert napisał(a):HiVu napisał(a):To co powiedzieć o MW1?
grałem od premiery do premiuery MW2 najchętniej na serwerach bez modów, bez żadnego HC, bez innych idiotycznych usprawnień, graczy bylo mnóstwo i było OK.
Pożal się do IW ,że wg ciebie skopał grę.
HiVu napisał(a):Nie mam się po co żalić . Skończy tak jak WaW .
HiVu napisał(a):Nie mam się po co żalić . Skończy tak jak WaW .
Piotrek1993 napisał(a):MW1 skończy jak WaW??
CrossFire napisał(a):HiVu, i znów się mylisz, kurcze, moze i na PC, WaW nie radził sobie dobrze, ale ogólnie jak na grę od drugiego producenta ktory zajmuje sie seria Call of Duty gra sprzedała się bardzo dobrze, do dzisiaj kolo 8mln sprzedanych egzemplarzy, wiec nie wiem czy to nie taki zły wynik rok po premierze...
Szczerze, ja to widzę tak i na pewno znam osoby które podpiszą się pod tym co teraz napisze, ze marka Call Of Duty, nigdy nie umrze, a jeśli umrze to w chwale i nie ma możliwości, aby gra z pod tego tytułu sprzedała sie źle.
A przypomnę tylko ze Activision uczy się od mistrza czyt. Blizzard.
Robert Bowling z Infinity Ward, znany w sieci bardziej jako fourzerotwo, oznajmił na łamach swojego Twittera, że pierwszy dodatek DLC do Call of Duty: Modern Warfare 2 zostanie wydany wiosną 2010 roku. Więcej szczegółów już wkrótce.
ToServeAndProtect napisał(a):DogPit w 30sek
ToServeAndProtect napisał(a):45 inteli
Mikou@j napisał(a):Ja tam widzę 99$, czyli jakieś 271zł
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości