MP w MW2 uznawane jest za gorsze za brak dedykow i za zintegrowanie gry ze STEAM.. A tak naprawde w mojej ocenie oba MP sa tak samo dobre

A kampania w MW2 miazdzy ta znana dotychczas z CoD4:MW...
kajtekjr napisał(a):MP w CoD4:MW i CoD:MW2 jest taki sam i wogole nie musialem zmieniac stylu gry...
MP w MW2 uznawane jest za gorsze za brak dedykow i za zintegrowanie gry ze STEAM.. A tak naprawde w mojej ocenie oba MP sa tak samo dobre
A kampania w MW2 miazdzy ta znana dotychczas z CoD4:MW...
CrossFire napisał(a):Ogólnie ja jestem osoba, która kładzie .... na wszystkie mody do gier, dla mnie one psuja rozgrywkę, a naprawdę jeśli juz wyjdzie porządny MOD to 1/10000, którego twórcy wtedy najczęściej wykupują.
Mowisz o turniejach - nieoficjalnych bo na pewno IW o to zadba aby scena klanowa czy turniejowa w MW2 się odbywała.
Wychylanie - zapomniałem o tym juz 6 lat temu, ze coś takiego istnieje.![]()
Co do dedykow ? - bez komentarza, jakby bez tego zyc nie można było czy gra nie miała by prawa zaistnieć.
HiVu napisał(a):Brak dedyków , to jednym słowem porażka , jak tu rozgrywać turnieje on line , nie mówiąc o lanach gdzie są problemy z połączeniem
CrossFire napisał(a):Co do dedykow ? - bez komentarza
HiVu napisał(a):A jak rozwiążesz sprawy treningowe etc? Przecież trzeba się jakoś do tego turnieju przygotować . Przećwiczyć nady , taktyki etc .
ToServeAndProtect napisał(a):HiVu napisał(a):Brak dedyków , to jednym słowem porażka , jak tu rozgrywać turnieje on line , nie mówiąc o lanach gdzie są problemy z połączeniem
to nie jest porażkawg mnie to dobry krok. a problemów z rozgrywkami turniejowymi czy zwykłymi lanami NIE MA. chyba że ty masz naprawdę problem ze swoim internetem. ja pomimo że jestem za NATem (tak gra mi wskazuje, nawet odblokowanie portów nic nie dało) to spokojnie hostuje duże gry, prywatne mecze, nie mam z tym żadnego problemu
CrossFire napisał(a):Co do dedykow ? - bez komentarza
potwierdzamHiVu napisał(a):A jak rozwiążesz sprawy treningowe etc? Przecież trzeba się jakoś do tego turnieju przygotować . Przećwiczyć nady , taktyki etc .
jak już powiedziałem to nie jest żaden problem
ToServeAndProtect napisał(a):HiVu, teraz porównujesz grę dzieci z systemem IWNET co jest kompletnie nielogiczne i bezsensuco mają dzieci do działania systemu ? dzieci zawsze były i będą, w każdej grze
ale ja mogę zagwarantować , że bez porządnego MOD'a zainteresowanie nie będzie za duże .
Piotrek1993 napisał(a):COD MW2 Quickest campaign playthrough ever SPOILERS!
CrossFire napisał(a):ale ja mogę zagwarantować , że bez porządnego MOD'a zainteresowanie nie będzie za duże .
W przypadku MW to nie grozijest to najlepiej sprzedająca się gra na głównych platformach czy to PS3 czy X360 czy PC i ludzie jakoś o MODach nie myślą, pisząc to gra już na pewno przekroczyła ogólną sprzedaż 10mln.
Moim zdaniem MODy, nie przedłużają, w ogóle żywotności tytuły, bardziej DLC w stylu GTA IV czyli dwa ostatnie dodatki czy nowe lokacje, akty i postacie etc.
Tym bardziej że gdyby gra była taka super świetna Mowa tu o wersji Xboxie360 to gra nie byłaby na 20 miejscu
HiVu napisał(a):To co powiedzieć o MW1?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości