kajtekjr napisał(a):W MW2 mam nawet specjalna klasę na nich - ale to temat o innej grze
Filas312 napisał(a):Gay runnera z Commando, Maratonem i pistoletem z Tac-Knife ?
kajtekjr napisał(a):DLC do COD:MW2 o nazwie Stimulus Map Pack - płatne![]()
kjubus napisał(a):Robert, watpie... no bo jak, skoro nie ma dedykow?
CrossFire napisał(a):Tego, można było się spodziewać, Activision bada rynek na jak bardzo, moze wyciągnąć od graczy kase i czy gracze naprawdę sa tak bardzo glupi jak on myśli.
kjubus napisał(a):wiekszosc ludzi zamiast w MW2 gra teraz w BC2
kjubus napisał(a):latwo nie bedzie znalezc ci kogos takiego:P
W kwestii serwerów dedykowanych - od wczoraj zmieniam zdanie nt. IWnet i systemu bezserwerowego (że tak go nazwę). Jednocześnie przestrzegam przed zakupem STIMULUS PACK do MW2 wszystkich PC-towców!!! Być może coś przeoczyłem, ale... NIE MA W NIM MOŻLIWOŚCI WYBRANIA TRYBU W JAKI SIĘ CHCE GRAĆ!!! Jakaś paranoja totalna. Oprócz tego, że można sobie wybrać czy się chce grać HC czy NORMAL gracz nie ma zadnego wpływu na to, czy zagra w TDM, czy HQ czy S&D (którego nienawidzę)!!! Proszę, niech mi ktoś powie, że nie znalazłem tego w ustawieniach, przegapiłem, pijany byłem, czy cokolwiek
"Panie Sławku, Panie Sławku..." (cytat z CO MI ZROBISZ JAK MNIE ZŁAPIESZ) - proszę strzelić fotkę IWnet i "na naszą gablotę, i na naszą gablotę go!" TYCH KLIENTÓW NIE OBSŁUGUJEMY!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości