Postaram się opisać jakoś owy tytuł. Jest zbudowany na enigne Unreala 3.0 plus dodany Cell Shading (coś takiego jak w Prince of Persia ((nowym) , jeśli ktoś nie wie).
Gra przedstawia nam świat post apokaliptyczny , mamy do wyboru 4 postacie (soldier , Siren , Hunter , Berserker ) każda specjalizuje się w czymś innym. Tytul owy zostal stworzony najbardziej z myślą o Cooperacji , dlatego ten tryb z przyjaciółmi można być bardzo dobry (dodam ze na "piratesie" coop działa bez żadnego problemu.
Świat jest nawet dosc spory , choc chyba Fallout 3 miał na pewno większy , sa pojazdy , wiec nie ma problemu z przemieszczaniem się , cykl dnia i nocy jak na typowego RPG przystało , strasznie przypomina mi to Diablo w FPS. Gra posiada specyficzny klimat i grafikę , dość zabawna oraz co jest chyba najlepsza rzeczy w grze to multum , tryliardy broni , naprawdę jest ich sporo , mówiąc sporo myślę o liczbie większej niż bronie ze wszystkim medalow , codów , falloutow etc. razem wzięte.
Co jest dobre w grze to iż moby i itemy są losowo generowany przez cały czas (tak jak to było w Diablo) , gra jest dość trudna , misje na wysokim poziomie.
Co do wymagań - na moim sprzęcie z podpisu gra śmiga 1280 high i aa x 16 , wiec silnik jest dość dobrze zoptymalizowany - jak to UE 3.0

Ogólnie polecam grę , jeśli lubi ktoś klimat post nuklearny czy tam apokaliptyczny już sam nie wiem

Grywalnosc 8+/10
Dźwięk 8/10
Grafika 9/10