Proszę was o pomoc
 Proszę was o pomoc   
   Mój sprzet to : Płyta główna ABIT NF7-S Pamięć RAM DDR 512 MB PC 400 Karta Graficzna Radeon Atlantis 9600 Procesor AMD SMPRON 2500+ Dysk Twardy 3.5 Series Maxtor 40 GB Prosiłbym o pomoc
 Mój sprzet to : Płyta główna ABIT NF7-S Pamięć RAM DDR 512 MB PC 400 Karta Graficzna Radeon Atlantis 9600 Procesor AMD SMPRON 2500+ Dysk Twardy 3.5 Series Maxtor 40 GB Prosiłbym o pomoc   

Proszę was o pomoc
 Proszę was o pomoc   

o co chodzi z OMG ??

Łukasz91 napisał(a):Nie mieliście nigdy Błedy wyślij nie wysyłaj ??

DeadOrAlive napisał(a): jaka jest treść błędu.

oles* napisał(a):daj screen
Łukasz91 napisał(a):Proszę was o pomoc

Łukasz91 napisał(a):A przeciez go nie usune

) ...
 ) ...

)
 ) 

konrad_radwan napisał(a):Amistad18, Łukasz91, gdy wyłączysz opcję rapotru o błędach, to gra i tak będzie się zamykała po jakimś czasie. Nie będzie się tylko pojawiał ten błąd.
 )
 ) 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości