NO tak Ghost Racoon 3
[ Dodano: Dzisiaj o 10:25 ]
No to czemu zuff nie działa by karta ??? Bo z tego co ja wyczytalem to wystrczy to podłaczyć i mieć gier która to wykorzystuje o niczym innym nie wime morze sie podzielisz???
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter
Rise of Nations: Rise of Legends
Bet on Soldier: Blood Sport
CellFactor
City of Villains
Gunship Apocalypse
Serek-007 napisał(a): czy jak wrzuce te karte do mojego kompa
Serek-007 napisał(a):NIe idiocy tylko tych których stać
ale jeśli nvidia i ati pracuja nad zaimplementowaniem obliczeń fizyki do swoich kart graficznych to na co komu ten sprzęt? tym bardziej że na razie jedna tylko gra go obsługuje. jak na razie bezsensem jest kupienie czegoś takiego. najlepiej poczekać aż Ati i Nvidia wprowadza podobne rozwiazania. na pewno taniej wyjdzie bo bedą ze sobą konkurować a na ich konkurowaniu gracze zawsze zyskują:)
fluid napisał(a):ak dla mnie to 99% szans na to ze ta karta sie nei przyjmie i szybciutko zostanie zapomniana
Czytałem na wielu stronach ale jakoś na żadnej nie pisało że ati czy nvidia pracują nad zintergowaniem tej grafi ze swoimi.
NIe idiocy tylko tych których stać zreszta nie wiadomo na 100 procen ile w polsce będzie kosztować
Serek-007 napisał(a):3. Czytałem na wielu stronach ale jakoś na żadnej nie pisało że ati czy nvidia pracują nad zintergowaniem tej grafi ze swoimi.
precel_dozy napisał(a):wybierasz ta karte a jak bedziesz chcial pograc w rszte gier to wkladasz druga
fluid napisał(a):tak wiec czy ci sie podoba czy nie karta o ktorej mowa w tym temacie jest od poczatku skazana an wymarcie
jak dla mnie EOT
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości