ToServeAndProtect napisał(a):ja avasta w ogóle bym wywalił i zainstalował cokolwiek innego. polecam artykuł naszego kolegi eksperta od bezpieczeństwa i ogólnie cały blog.
Mówią, że tylko krowa nie zmienia poglądów. Sam kiedyś śmiałem się z avasta, ponieważ drugiego takiego badziewia nie widziałem. Firma jednak wzięła się do roboty i to solidnie, ponieważ od dłuższego czasu obserwuję niesamowity rozwój tego programu i nieustające poprawianie jego funkcjonalności. Avast z brzydkiego kaczątka wyrósł na całkiem zgrabnego łabędzia i to łabędzia, którego można śmiało klientowi polecić.
Kilka minusów programu: instalacja Google Chrome z automatu (chyba że użytkownik ją wychwyci i wytnie), niezbyt powalające definicje, konieczność rejestracji raz na rok. Niemniej z aktualizacji na aktualizację widać wkład pracy w ten program i przyznam się szczerze, że jego rozwój mi się podoba. Dodatkowym plusem jest fakt, że avast sporo czerpie od pomocników na forach internetowych, co skutkuje rozwojem programu w dobrą stronę. Poza tym jest to jedyny obecnie AV umożliwiający skanowanie już podczas rozruchu komputera.
nie potrafie znaleźć darmowego programu który byłby za darmo
---------------------------------------------------------------------------------------
sprawdź czy na systemie jest system
Łowca Androidów napisał(a):Jak usunie ci kilka plików systemowych i nie będziesz mógł dostać się do systemu wtedy my bedziemy się śmiać - i to do rozpuchu.
ToServeAndProtect napisał(a):ja avasta w ogóle bym wywalił i zainstalował cokolwiek innego. polecam artykuł naszego kolegi eksperta od bezpieczeństwa i ogólnie cały blog.
ToServeAndProtect napisał(a):apg2312, wiem, że tam jest opis avasta. jednak wciąż go nie polecam
ToServeAndProtect napisał(a):apg2312, polecam blog bo bardzo dobrze pisze o bezpieczeństwie i zagrożeniach ale to nie znaczy, że muszę całkowicie się z kim zgadzać. z darmowych to ja wyłącznie polecam avire, comodo i avg a z płatnych to eset lub kasper w wersji całego pakietu a nie samego antywira.
Jeśli to miał być dowcip, to mało śmieszny. Jeśli przepowiednia - to jasnowidz z Ciebie jak z koziej d... trąba, skoro jakoś głupiej 6 w Lotto trafić nie potrafisz :
---------------------------------------------------------------------------------------
Łowca Androidów napisał(a):Nie mam zamiaru z ignorantem dyskutować, ale żeby się wypowiadać trzeba "nieco" praktyki, której jak widać ty nie posiadasz.
A co do usuwania plików systemowych przez avasta - nie trzeba być do tego jasnowidzem tylko jak wyżaj napisałem - "nieco" praktyki i doświadczeń min. z systemami w ktorych nie było co ratować po działaniach właśnie avasta
(...)
Wole być nadal kiepskim jasnowidzem niz tak doskonałym praktykiem jak ty
Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadi cię do swojego poziomu, a potem pokona cię doświadczeniem
Łowca Androidów napisał(a):Jest takie wspaniałe przysłowie:Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadi cię do swojego poziomu, a potem pokona cię doświadczeniem
Tyle w temacie
Powróć do Szybkie Pytania i Odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości