Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Battlefield błąd punkbustera • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Replay Music • Replay Media Catcher • NoScript • K7 AntiVirus Premium • Bandizip • Monkey′s Audio • Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Trillian
Witam mam pewien problem z grą Battlefield 2 mam patcha 1.41 który mi w zupełności wystarcza do grania lecz gdy serwer mi sie załaduje gra mi sie przycina i wyskakuje komunikat o błędzie pb no ja już poprostu nie mam siły na to. Bardzo proszę o pomoc . Z góry dzięki.
Masz oryginalna grę ? czy pirata ... jak pirata to możesz grac tylko na serwerach bez PB bo inaczej dostaniesz bana lub automatycznie dostaniesz DC ... ale nie jestem pewien dawno nie grałem w BF2 zaczekaj na ludzi mających styczność z BF2 na codzien
są już 2 tematy o tej grze w których problemy zostały rozwiązane (w jednym nie do końca) dopiero zadawaj pytania póki nie zrobisz wszystkiego co w nich jest napisane, szczególnie moje posty