Jak chcesz miec deczko wiecej broni to jest tez mozliwosc odbolowania broni z dodatku SF. Jak nie posiadasz tego dodatku to podaj mi na PW login i haslo do twojego konta BF2 zafeam na nim rundke i bedziesz mogl po kazdym awansie odblokowac nie jedna ale dwie pukawki.
Kamiz napisał(a):mam tylko podstawową wersję gry Battlefield 2. Czy mógłby ktoś odpalić z mojego konta dodatek Jednostki Specjalne, abym co awans odblokowywał dwie bronie?
ToServeAndProtect napisał(a):nie. twoje konto nigdy nie połączy się z czyimś kontem. chyba że zarejestrujesz ten dodatek na siebie
sprawa wygląda tak: masz wersję podstawową i dodatek (nieważne jaki). zdobędziesz poziom (pierwszy UNLOCK jest na 3LVL). w podstawowej wersji gry zdobędziesz 1 UNLOCK. by zdobyć 2 UNLOCK musisz zalogować się do gry poprzez dodatek i w nim odblokować 1 broń
Fireworkss napisał(a):Jak chcesz miec deczko wiecej broni to jest tez mozliwosc odbolowania broni z dodatku SF. Jak nie posiadasz tego dodatku to podaj mi na PW login i haslo do twojego konta BF2 zafeam na nim rundke i bedziesz mogl po kazdym awansie odblokowac nie jedna ale dwie pukawki.
ToServeAndProtect napisał(a):PS: ja bym tak nie rzucał loginem i hasłem na lewo i prawo
sprawa wygląda tak: masz wersję podstawową i dodatek (nieważne jaki). zdobędziesz poziom (pierwszy UNLOCK jest na 3LVL). w podstawowej wersji gry zdobędziesz 1 UNLOCK. by zdobyć 2 UNLOCK musisz zalogować się do gry poprzez dodatek i w nim odblokować 1 broń
Jak chcesz miec deczko wiecej broni to jest tez mozliwosc odbolowania broni z dodatku SF. Jak nie posiadasz tego dodatku to podaj mi na PW login i haslo do twojego konta BF2 zafeam na nim rundke i bedziesz mogl po kazdym awansie odblokowac nie jedna ale dwie pukawki.
Filas napisał(a):Tu nie chodzi o zainstalowany dodatek, tylko posiadanie klucza. Klucz jest przypisany do jednego konta. NIE przypiszesz go do drugiego. EOT.
Filas napisał(a):Klucz jest przypisany do jednego konta. NIE przypiszesz go do drugiego. EOT.
Kamiz napisał(a):Dzięki pewnemu userowi z forum Battlefielda mogę teraz używać broni z dodatku JS. Po prostu zagrał rundę na moim koncie, to nie prawda co pisali Filas i ToServeAndProtect.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości