precel napisał(a):u mnie p2p caly czas a na pierwszym miejscu
I to jest bardzo dobre podejscie. Wiekszosc osob majacych neostrade zamiast zapakowac na komputer eMule + dobrze je skonfigurowac (w czym my na forum z checia pomozemy) meczy z tych linkow rapidshare itp. Jak dla mnie jest to zawodny sposob bo nieraz zapewne zdarzy sie ze po sciagnieciu 15 partow z 30 reszta jest usuwana z serwera, a wtedy to juz raczej nic nie pomoze. Nie mowiac juz o b. czestych błedach CRC w archiwach po sciagnieciu czegos w kilku-nastu partach.
Ja sam osobiscie w tym momencie mam łącze radiowe 1Mbit/256 Kbit + publiczne IP i smigam caly czas eMulem, z linkow sciagam sporadycznie i tylko takie rzeczy ktore nie maja wiecej linkow niz 10. Ale nie zawsze mialem taki internet - nawet w zupelnie niedawnych czasach kiedy mialem wewnetrzne IP i download 450kbps sciagalem za pomoca eMule'a i czasami innych programow p2p a nie serwerow hostingowych i wbrew temu co mogloby sie wydawac pliki sciagaly mi sie naprawde szybko.
Jaki z tego wniosek? Zamiast przejmowac sie limitami nakładanymi przez rapidshare i inne serwery hostingowe zacznijcie korzystac z programow p2p - IMO jest to moze nie zawsze szybsze ale o wiele wygodniejsze i pewniejsze.