1Otóż jak widac mam problem.Kupiłem sobie nowe Cd-Action(nazwa czasopisma jest tutaj ważna więc proszę o wyrozumiałośc)włożyłem płytkę i nic.nie ma autoruna.Wlazłem w płytę i ręcfznie chciałem uruchomic autorun i ,,brak odpowiedzi,,.No to sobie pomyślałem że cos jest nie tak z autorunem więc postanowiłem za pomocą exloratora windowsowego pzreglądac płykę.Wybrałem pełną wersję ,,fratera,, kliknałem setup i znow ,,brak odpowiedzi,, więc wlazlem demo probowałem zaisnbtalowac byle jakie demo i znow ,,brak odpowiedzi,,Polazlem z płytką do kolegi a u kolegi wszytsko gra.zauważyłem też że nagle prtzestały mi działąc wszystkie płytki z cda które mam(chodzi o dvd)
2.dziś potrzebowałem pewneo programu lecz w starej wersji więc wziąłem niezbędnika sprzed 2 lat wkładam płyte i laduje sie ona ale po pewnym czasie się wiesza.W eksploratorze to samo co z cd-action.
Więc o co chodzi??Inne gry chodzą mi ok z dvd
Ps:Ostatio robiłem gruntowne porządki w panelu sterowania i apmiętam że usunąłem wpis niezbędnik cd bo myślałem ze to smiec.Ale czemu tak jest z cda??
Ps2:wczesniej wszytsko bylo ok zplytkami z cda i niezbednka.
Prosze o pomoc