Np. kiedy gram w assasin creeda tak z pół czy troche więcej godz. to w grze następuje crash i wywala mnie na pulpit ,też tak było z bioshockiem jak 2 raz próbowałem przeszukaćzabitego gostka ,jeszcze w tym czasie podczsa grania w te gry i np. też w fife 09 to wyskakiwał mi komunikat Ati i pisało coś o AGP ale ja przecierz mam karte na pci-expres i kiedy ten komunikat sie pojawiał to nachwile się monitor wyłączył i zpowrotem włączył i gra się zchowała i moglem grać dalej ale tylko w niektóre gry taki jak fifa ,a assasin dalej mi wywalało na pulpit.Teraz zaznaczyłem z 3 opcje w biosie i dałem na enable 2 w ribryce power.... i 1 w następnej robryce i jak narazie ten komunikat się już nie pokazuje ale gry nadal mi wywala ,a czsami następuje zrzut pamięci fizycznej ,w opcjach w moim komputerze odznaczylem tą opcje (dałem na brak).
Intel Core 2 Duo E8400 3GHz + 4 GB RAM + Ati Radeon 4870 Turbo Xp
Dodano 18.03.2009 20:59:48:Jak się pozkajue zrzut pamieći fizycznej to właśnie takie polecenie jest
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Dodano 18.03.2009 21:06:49:Ok troche poczytałem i doszedłem do tego ,że to pewnie sterowniki do kart dzwękowej ( AC97 od realteka)i teraz nie wiem co mam dalej zrobić.
Dodano 20.03.2009 17:55:18:Ten problem z nieibeskim ekranem wyeliminowałem ale zostało mi to ,że czasami assasin sie wywala do polpitu i nadal nie wiem czego ?