Bardzo przepraszam, jezeli nie spelniam jakichs warunkow wysylania logow, ale naprwade nie jestm w stanie sie tym teraz martwic.. Otóz od jakiegos czasu, mialem pare robakow w windows/system32, nie przejmowalem sie tym (bylem dosc lekkomyslny) bo nigdy mi nie "przeszkadzaly". Dzis komputer sformatowalem, i zaczely sie problemy.. Ciagle wyskakuja mi komuniakty typu: "Aplikacja nie zostala wlasciwie zanicjjowana (0xc0000005(. Kliknij przyicsk OK, aby zakonczyc aplikacje". Ewidetnie komputer jest zainfekowany, nie mam pojecia czym, sytuacja jest potwornie skomplikowana. Komputer STRASZNIE tnie, nie da sie nic zrobic, az po restarcie w ogole nie chce sie lwczyc - i w kolo formatuje, nic to nie daje. Teraz jakims cudem udalo mi sei wlaczyc forum i poprosic o pomoc.. Gdy wylaczam antywirusa, po ponowynm wlaczeniu go (korzystam z avasta) wykrywa ze pol dysku c jest zarazone jakims wirsuem win32.. Jezeli mam wrzucic jakikolwiek log, ktory jest tu potrzebny, proszę pisac, naprwade nie iwem juz co zrobic..