A nie przypadkiem BETA się już skończyła

? bo ja już grałem w nią

Aselfer napisał(a):Udało mi się dostać klucz
samemu można było sobie klucz zamówić w EA Store za darmo

O grze: wg mnie jest to o wiele lepszy następca GTA SA MP a dokładniej tego durnego modu MP do GTA SA, który jest niedorobiony i nigdy nie będzie porządnie zrobiony.

Na początku tworzymy postać i od razu przypisujemy ją do frakcji: przestępcy albo gliniarze. Wg mnie nie ma to żadnego znaczenia gdyż głównym celem i tak jest wykonywanie (ciągle tych samych) zadań. Najlepszym wyjście jest znalezienie sobie paczki (max 4 osoby), szukacie porządnego wozu i jeździcie po mieście

(najlepsza zabawa wg mnie). Gra jest podzielona (podobnie jak WoW) na serwery PvP (gracze przeciwko graczom, nie muszę chyba opisywać) i PvE (gracze przeciwko środowisku. jedynie starcie z graczem przeciwnej frakcji następuje podczas wykonywania misji).
Ogólnie gra prezentuje się ładnie i co najważniejsze pozwala się odpalić na gorszych kompach, dlatego też gra nie posiada najcudowniejszej grafiki tylko taką pozwalającą zebrać największą rzeszę fanów (bardzo dobre posunięcie ze strony producenta). Gra ma jeszcze wiele błędów ale to przecież BETA, jednak ma przyszłość.