Genadi20 napisał(a):Radeona X1600 XT na AGP, ale przeglądając oferty w internecie natrafiałem jedynie na karty ze złączami PCI-E
Genadi20 napisał(a):Czy typ złącza ma wpływ na cenę karty graficznej i jeśli tak to co jest droższe?
Genadi20 napisał(a):Czy typ złącza ma wpływ na cenę karty graficznej
Genadi20 napisał(a):jakiego polecacie producenta
Genadi20 napisał(a):pytanie odnośnie podkręcania - czy warto przeciążać nowiutką kartę o i tak dużej wydajności?
Genadi20 napisał(a):czy różnica ta jest aż tak odczuwalna
Genadi20 napisał(a): czy różnica ta jest aż tak odczuwalna w grze, że wartobyłoby wymienić całą płytę główną
Genadi20 napisał(a):Oraz czy wymieniając płytę na 64-bitową, konieczna jest też wymiana starego proca?
Genadi20 napisał(a):Oraz czy wymieniając płytę na 64-bitową, konieczna jest też wymiana starego proca?
Genadi20 napisał(a):AMD Athlon 1,54 GHz 1800+
Lecter napisał(a):ale nie warto zmieniać płyty
filip.ludwik napisał(a):Pod złącze AGP będzie wychodziło coraz mniej kart
michal_michael napisał(a):Jak się zdecydujesz tak zrobić
michal_michael napisał(a):to napisz ile masz kasy
Genadi20 napisał(a):mogę wydać najwyżej 550zł, w skrajnych przypadkach 600zł
Lecter napisał(a):tylko, że on chciał kupic tylko grafę a nie cały zestaw
Genadi20 napisał(a):czy różnica ta jest aż tak odczuwalna w grze, że warto byłoby wymienić całą płytę głównąGenadi20 napisał(a):Oraz czy wymieniając płytę na 64-bitową, konieczna jest też wymiana starego proca?
Genadi20 napisał(a):nie wiem jaki to model płyty głównej
Genadi20 napisał(a):czyżby był wydajniejszy?
Genadi20 napisał(a):Jeśli płytka obsługuje PCI to czy wystarczyłoby podmienić ją razem z prockiem?
Lecter napisał(a):po co kombinować, a nie lepiej wymienic się z rodziną na kompy
Genadi20 napisał(a):To nie byłby dobry pomysł
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości