przez lukashik 02 Mar 2005, 00:19
Przepraszam kemot301 ale ja w cale nie edytowałem tego posta jedynie chciałem coś dodać a w górnym prawym okienku jest opcja zmień ale przecież ja nic nie chciałem zmieniać.
A tutaj http://forum.programosy.pl/rules.php nic nie jest napisane na temat edycji ani zmiany postów jest napisane zacytuję:
''Przy pisaniu na forum należy pamiętać o tym, że:
1. Wiekszość działów na forum posiada swój osobny regulamin, w którym opisane jest jak powinny wyglądać wysyłane w nim wiadomości. Zanim coś napiszesz powinieneś zapoznać się z takim regulaminem.
2. Udzielając się w rozpoczętej dyskusji, należy trzymać się z góry narzuconego tematu.
3. Staraj się jasno przedstawiać swój problem, tak żeby inni byli w stanie zrozumieć o co Ci chodzi. Jeśli będziesz pisał niezrozumiale, chaotycznie i do tego z błędami, zmniejsza to szansę uzyskania odpowiedzi na zadane pytanie.
4. Zanim zapytasz - poszukaj. Możliwe, że już wcześniej ktoś zadał pytanie, na które poszukujesz odpowiedzi. Pewne pytania pojawiają się wielokrotnie na forum. ''
Nie wydaje mi się żebym złamał z którąś z tych 4 zasad i naprawdę nie wiem po co to ostrzeżenie.
Ale przyjme je z honorem
Pozdro Łukasz