probowalem roznych wtyczek winampa, ale to daje znikome efekty. Prosze o pomoc...
 probowalem roznych wtyczek winampa, ale to daje znikome efekty. Prosze o pomoc...				

hehe no niezly pomysl
 hehe no niezly pomysl  ale moze ma ktos jakis inny ?? moze jakis program do tego albo cos...
 ale moze ma ktos jakis inny ?? moze jakis program do tego albo cos... 

dzwon:P Skype: pinger

LOCO napisał(a):Pinger twoje teksty są do bani !!
A co do głośników ja mam zestaw 5.1 i karte soundblastera i oprogramowanie dołączone do tej karty daje mi taką możliwość. Jak masz taką karte to pisz do mnie na GG to Ci dokładnei wyjasnie.

LOCO napisał(a):Jeśli chciałbyś zauważyć napisałem "JEŚLI MASZ". Ale znając życie inni producenci też dodają własne oprogramowanie, wktórym można zmienić nasilenie dźwięku tył przód a nawet prawa strona lewa!! Tylko trzeba dobrze poszukać.

hehe nie wazne jak pisze wazne co pisze. Pisze co trzeba pisac bo wiem co trzeba pisac. Ty nie wiesz. Piszesz cos zeby tylko napisac. Opisujesz jaki to masz sprzet w domu. A to nie jest forum pt "Mam kurde sprzet, a ty nie". Autor topica napisal ze wtyczki raczej nie dzialaly - po prostu nie znalazl odpowiedniej. Fine (chyba ze cos napiszesz:-)
 hehe nie wazne jak pisze wazne co pisze. Pisze co trzeba pisac bo wiem co trzeba pisac. Ty nie wiesz. Piszesz cos zeby tylko napisac. Opisujesz jaki to masz sprzet w domu. A to nie jest forum pt "Mam kurde sprzet, a ty nie". Autor topica napisal ze wtyczki raczej nie dzialaly - po prostu nie znalazl odpowiedniej. Fine (chyba ze cos napiszesz:-) dzwon:P Skype: pinger

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości