Czyli 12 programów bez których nie moglibyśmy pracować/siedzieć/relaksować przy komputerze.
Mozilla Firefox 3 - przeglądarka którą używam od wieków : ) i tak zostanie (raczej).
Google Toolbar - dodatek do liska, bez tego czuje się prawie tak źle jak na IE : )
NoScript - podobnie jak wyżej
Winamp - akurat ten odtwarzacz kwestia przyzwyczajenia, choć niczego sobie jest foobar czy AIMP ale przyzwyczajenie robi swoje.
Dziobas RAR Player - lekutki odtwarzacz który radzi sobie z pakowanymi filmami w RAR-ach, często zdarza się że jakiś filmik jeszcze pobierany a na dysku już jest PART1 i oglądam film a w tle ściągają się dalsze party ... i film ogląda się bez żadnego przerywania, czekania i wypakowywania. Dodatkowo jednym klikiem wczytuje napisy bez używania napiprojekt czy szukania napisów na stronie.
BESTplayer - drugi odtwarzacz którego darze sympatią : ) mało zajmuje i nie wymaga instalacji.
Notepad - zastępuje mi windowsowski notatnik... sprawuje się również dobrze jako edytor plików HTML, PHP ... : )
Konnekt - komunikator który zostawił w tyle GG ... mimo że od dawna nie jest rozwijany to ciężko będzie aby inny komunikator wygryzł jego miejsce w moim autostarcie : )
Czasowy Wyłącznik Komputera - nie ma to jak zasypiać przy muzie albo filmie ...
Total Commander - klient FTP
IrfanView - przeglądarka zdjęć - lekka czegóż chcieć więcej? ; )
Outlook Express - pocztylion : )
W temacie mogą się wypowiadać tylko osoby które podały swój zestaw programów.

przez używanie jabbera, daje mi to możliwość darmowego gg na komórce, lista od razu zapisywana na serwerze, tak jak historia rozmów
 przez używanie jabbera, daje mi to możliwość darmowego gg na komórce, lista od razu zapisywana na serwerze, tak jak historia rozmów