Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

z soldat • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z soldat

Informacje oraz porady dla sympatyków wirtualnej rozrywki.
Instalacja, opinie, solucje... Zapraszamy

z Soldat

Postprzez arkoso 01 Maj 2007, 22:30

reklama
witam mam problem z grą soldat gdy mialem wersje 1.3 wszystko bylo ok ale gdy zainstalowałem wersje 1.4 to gdy chcialem grac to mi blad wyskakiwal a gdy spowrotem wracam na 1.3 to cala grafika w grze mi sie wali - rozmazuje.
POMOCY
arkoso
~user

Dołączenie: 01 Maj 2007, 22:13

Postprzez BlackAngel 02 Maj 2007, 11:02

Uninstall gry czyszczenie rejesrru i wtedy zainstaluj Soldat 1.4 i powinno pomóc
Teraźniejszość ? Przecież ona nie istnieje to co czytasz to właśnie przeczytałeś czy nie tak ??
Awatar użytkownika
BlackAngel
~user

Dołączenie: 26 Kwi 2007, 16:28
Miejscowość: Ul.Reymonta 22
Pochwały: 2

Postprzez Tabalabadach 02 Maj 2007, 11:37

arkoso - odinstaluj gre. zainstaluj program REG CLEANER. wyczyśc pozostałości z gry. zainstaluj Soldat v.14
Soldat 1.4
My name is Azarath
Wathing in darkness...
Awatar użytkownika
Tabalabadach
~user

Dołączenie: 01 Maj 2007, 17:45
Miejscowość: HelL

Postprzez BlackAngel 02 Maj 2007, 11:49

Tabalabadach napisał(a):arkoso - odinstaluj gre. zainstaluj program REG CLEANER. wyczyśc pozostałości z gry. zainstaluj Soldat v.14
Soldat 1.4

Jesteś troche dziwny powtarzasz moje słowa. . .
Teraźniejszość ? Przecież ona nie istnieje to co czytasz to właśnie przeczytałeś czy nie tak ??
Awatar użytkownika
BlackAngel
~user

Dołączenie: 26 Kwi 2007, 16:28
Miejscowość: Ul.Reymonta 22
Pochwały: 2

Postprzez Tabalabadach 02 Maj 2007, 13:50

BlackAngel napisał(a):Jesteś troche dziwny

Następna osoba mi to mówi... hmmmm...

BlackAngel napisał(a):powtarzasz moje słowa. . .

LOL! Ty napisałeś co ma zrobic + Ja żródła...
My name is Azarath
Wathing in darkness...
Awatar użytkownika
Tabalabadach
~user

Dołączenie: 01 Maj 2007, 17:45
Miejscowość: HelL

Powróć do Gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości