Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z installshield • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: FreeCAD • PanoramaStudio • CrystalDiskInfo Portable • CrystalDiskInfo • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • uBlock Origin • ReSharper
Mam problem z installshield przy instalacji włączaniu plku setup.exe by zainstalowac gre wyskakuje taki blad : http://support.installshield.com/kb/view.asp?articleid=Q108054
angielskiego nie umie a musze ten problem jak najszybciej rozwiazac.
Moze jest jakis inny program ktory ta instalacje by przejął ? a może wiecie co na to poradzic ?
Próbuję zaintalowac grę "Roller Coaster Tycoon 2". Wcześniej mialam już ją na kompie, ale dysk mi padl, kupilam nowy i chce jeszcze raz zaintalować, ale nie mogę, pojawia się komunikat: "Wystąpił problem z aplikacją InstallShield (R) Setup Launcher". Co mam zrobić?? Instalator Windows jest wlączony.
jak ewentualnie dacie mi jakieś instrukcje, to piszcie jak mam np. tam wejść czy to zrobić...
Z góry dzięki, PZDR