Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z cod2 ver. 1.3 • programosy.pl
miałem sobie spokojnie COD2 ver.1.0 i wszystko działało. Teraz chciałem przystąpic do jakiegos klanu ktory gra na serwerach 1.3 zainsalowlaem patcha i teraz nic nie dziala. Włącza sie wchodz w Join Game wybieram serwer i nic sie nie dzieje wlaczem serwer i nic nic sie nie dzieje mozecie mi powiedziec jak zrobic zeby sie wlaczyl. Prosze o pomoc
lipa32 napisał(a):mam pirata ale z orginalnym CD-Keyem
W takim przypadku zaden klan cie nie przyjmie musisz miec orginalna gre bo inaczej nikt nawet z toba nie bedzie chcial gadac.
Jesli nawet dostaniesz sie do jakiegos klanu i puzniej wyjdzie na jaw ze masz pirata to narobisz takiego obciachu klanowi ze lepiej nie pytaj.
Choćbym kroczył ciemną doliną, zła się nie ulękne.