Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

xbox 360,gry • programosy.pl

• Ogłoszenie:

xbox 360,gry

Informacje oraz porady dla sympatyków wirtualnej rozrywki.
Instalacja, opinie, solucje... Zapraszamy

Xbox 360,gry

Postprzez Gipkoszy 24 Lip 2006, 22:58

reklama
Zastanawiam się nad kupnem Xboxa 360 i mam pytanie czy jest jakaś (będzie) możliwość nagrywania gier na płyte (dysk) i granie w nie :?:
Awatar użytkownika
Gipkoszy
~user

Dołączenie: 17 Lut 2006, 14:14

Postprzez akrosom 25 Lip 2006, 01:19

Niedawno wyszła płyta bootująca kopie zapasowe, tzn władasz ją a potem kopier gry :)
akrosom
~user

Dołączenie: 23 Lip 2006, 20:46

Postprzez Gipkoszy 25 Lip 2006, 16:06

piotrp_1990 mógłbyś mnie powiadomic jak były by jakies informacje dotyczące nagrywania bo z tego co wyczytałem w twoim linku to są tylko informacje dotyczące że zostało złamane firmware'u napędu. W tym linku jeszcze jest jeszcze jakiś link do forum ale po angielsku i niewszystko rozumiem. akrosom niezabardzo rozumiem oco chodzi :?:
Awatar użytkownika
Gipkoszy
~user

Dołączenie: 17 Lut 2006, 14:14

Postprzez Ledge 25 Lip 2006, 16:18

witam
w polsce spokojnie jest juz dostepna 'przerobka' X'a 360 polega ona na przerobieniu flasha napedu dvd..
to koszt ok 100 zł, moze troche wiecej..

oczywiscie ze mozesz odpalac kopie zapasowe na X'ie
ale jest to narazie malo popularne
a na forach traktujacych o konsolach jeszcze mało o tym pisza..

moja rada, jeszcze sie wstrzymaj z kupnem konsolki.
pozdr

Autor postu otrzymał pochwałę
Ledge
~user

Dołączenie: 19 Sie 2005, 16:58
Pochwały: 110

Powróć do Gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości