Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Wymiana procesora • programosy.pl

• Ogłoszenie:

Wymiana procesora

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Wymiana procesora

Postprzez sed 10 Kwi 2011, 09:58

reklama
Witam .Wymieniłem procesor na płycie MSI 67-12 z athlon 1.1 na 1.7 ale bios jak i system widza go jako 1.1.Naped fdd mi nie dziala wiec chcialem zaktualizowac bios przez internet nie da rady wyskakuje
Kod: Zaznacz wszystko
The page you requested cannot be served because MSI global website has been renewed. Please visit our new website (http://www.msi.com/index.php) and use the search function to find the information you need. If you still cannot find the information you need, please contact us through MSI online customer service (http://support.msi.com). MSI apologizes for any inconvenience caused by us.
.W trybie awaryjnym zadnego komunikatu nie ma ale dochodze do momentu gdy ma sie cos zainstalowac ze strony producenta klikam tak no i nic sie nie dzieje. Drugi sposob Live update 4 jak sie ma program zaladowac to komputer sie restartuje.W trybie awaryjnym jest lepiej program sie uruchamia ale po scanie sprzetu pokazuje bledy takze nie mozna nic uaktualnic.Kumpel mi powiedzial ze jak sie wymienia procesor to trzeba cos w plycie poprzestawiac i to wystarczy ,nie trzeba w biosie grzebac.Pomozcie
sed
~user

Dołączenie: 26 Wrz 2004, 16:20
Miejscowość: Bydgoszcz
Pochwały: 1

Wymiana procesora

Postprzez machlork 10 Kwi 2011, 10:22

A próbowałeś zmienić w biosie częstotliwość taktowania ze 100MHz na 133?
AsRock P67 PRO3 B3, Core i5-2500K /3.3GHz, SilentiumPC Fortis HE1225, GoodRam 4GB (2x2GB), GeForce GTX 560 Ti SOC 1GB DDR5 /256bit/, Samsung 500GB, OCZ ModXStream Pro 600W
Image
Awatar użytkownika
machlork
~user

Dołączenie: 01 Mar 2011, 16:05
Miejscowość: Machlorkownia
Pochwały: 9

Wymiana procesora

Postprzez sed 10 Kwi 2011, 12:03

Zmienilem czestotliwosc i jest okey .Naprawde wielkie dzieki!!!!
sed
~user

Dołączenie: 26 Wrz 2004, 16:20
Miejscowość: Bydgoszcz
Pochwały: 1

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości