Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
utracone dane • programosy.pl

• Ogłoszenie:

utracone dane

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

utracone dane

Postprzez banior 09 Mar 2007, 20:39

reklama
Mam wielki problem!

Uruchomiłem partition Magic i dałem aby połączyć dwa dyski logiczne w jeden.
Miałem na nich troche danych. Podczas pracy partition magic wyszedł błąd. Kiedy uruchomił się windows partycji E nie było, a D była w nienaruszonym stanie. Wszedłem w partition magic i utworzylem dysk logiczny E. Okazuje się że jest on czysty. Teraz pyanie czy można odzyskać dane, które były na tym dysku czy??
Jeszcze tu Wrócę
banior
~user

Dołączenie: 05 Mar 2006, 17:50
Pochwały: 4

Postprzez wojtas 09 Mar 2007, 20:41

looknijj:

http://forum.programosy.pl/1-vt7747.html?start=0
Image
Awatar użytkownika
wojtas
*mod

Dołączenie: 13 Sty 2006, 16:00
Miejscowość: Krzeszyce
Pochwały: 1656

Postprzez banior 09 Mar 2007, 20:48

mam xpeka, czy robić to w start/uruchom/cmd ?? chodzi mi o komende unformat

[ Dodano: Dzisiaj o 9:17 ]
Ściągnęłem program filerecovery Prof. 3.2

Przeskanowłem partycje E w poszukiwaniu utraconych danych, znaazło mi niewiele plików, któe zressztą to niczego się nie nadawały. Kiedy odpaliłem opszukiwaanuie gruntowne znlazło mi piona 1200 plików. Na samym końcu ostanich kilka klastrów program nie był w stanie odczytać. Okazuje się, że znalazło tam foldery takie jak MFT XX a w nich mnóstweo plików. W kilku katalogach znalazłem moje pliki, konkrentie chodzi mi o pliki Video. Przywrócilłem 3 sztuki i okazuje się, że żadwen nie chce działąć, Jest komuinikat, że plik jest uszkodzony, bądx obsługiwany przez oprogram który go nie rozpoznaje. Czy da się coś zrobić aby te pliki video działały?
Jeszcze tu Wrócę
banior
~user

Dołączenie: 05 Mar 2006, 17:50
Pochwały: 4

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości