Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
utracone dane • programosy.pl

• Ogłoszenie:

utracone dane

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

utracone dane

Postprzez armands 11 Cze 2006, 14:19

reklama
mam oto taki porblem ze jakism trafem chce wejsc na moj dysk a mi pokazuje ze nalezy go sformatowac. sam nie wiem co sie stalo. czy jkest jakis sposob aby odzyskac te dane. czy formatowac go najpier czy jakis programem bez formatu odzyskiwac dane
armands
~user

Dołączenie: 29 Lis 2005, 23:34

Postprzez MUTOPOMPKA 11 Cze 2006, 14:30

|Przede wszystkim NIE FORMATOWAĆ, NIE DEFRAGMENTOWAĆ, tylko podłączyć inny dysk lub odpalić płytkę CD, która zwie się Hiren's Boot CD. do ściągnięcia stąd: http://homepage.ntlworld.com/hiren.thanki/bootcd.html Odpalasz ten CD (wcześniej wypalasz ten plik ISO), następnie wchodzisz do narzędzi dyskowych i testujesz dysk. Potem w zależności co się stało wykonujesz odpowiednie czynności.

Dokładnie nie powiem jakie, bo nie napisałeś o co dokładnie chodzi.
Ubuntu user (Lucid - 10.04)
Awatar użytkownika
MUTOPOMPKA
^zasłużony

Dołączenie: 17 Lis 2004, 21:38
Miejscowość: Głogów
Pochwały: 787

Postprzez Reveler 11 Cze 2006, 14:34

BadCopy Pro 3.80
http://www.programosy.pl/program,badcopy-pro.html
Tyle że nie wiem czy ci pomoże, bo sam miałem taki problem (na szczęście nie ze swoim dyskiem tylko kolegi :wink: ).. No i z pierwszej partycji nic sie nie odzyskało..

BTW, nie miałeś może jakiejś awarii kompa..? Bawiłeś się w podkręcanie podzespołów, coś ci sie spaliło? Czy może tak od siebie walnęło błąd?
Image
Lost in the night, wandering alone.Try as I might to escape the fire, it never lets me go.Oh no, oh no, I've got to find a way. A way, a way, a way to rise above it all.
Awatar użytkownika
Reveler
~user

Dołączenie: 10 Lut 2006, 02:19
Pochwały: 150

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości