Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

system windows xp • programosy.pl

• Ogłoszenie:

system windows xp

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

system windows xp

Postprzez pudzian00 20 Paź 2006, 09:01

reklama
mam dwa systemy xp na jednej partycj ponieważ jeden poczebny był mi do naprawy drugiego teraz chce go usunąc jak to zrobić tak aby przy ładowaniu systemu nie pytał sie który system wybrać
dziękuje z góry za szybką pomoc
pudzian00
~user

Dołączenie: 19 Paź 2006, 08:41

Postprzez jeff 20 Paź 2006, 09:18

nie ten dział
jeff

Postprzez Tom@szek 20 Paź 2006, 11:44

pudzian00 napisał(a):jak to zrobić tak aby przy ładowaniu systemu nie pytał sie który system wybrać

Edycja pliku boot.ini ( C:\boot.ini - ukryty )
Tom@szek

Postprzez @Marcin 20 Paź 2006, 13:32

Prawym myszy na Mój komputer -> Właściwości i wybierasz zakładke 'Zaawansowane' następnie -> Uruchamianie i odzyskiwanie klikasz na 'Ustawienia', następnie wybierz Edycja i wyskoczy Ci plik tekstowy, usuń jego całą zawartość i wklej to ->
Kod: Zaznacz wszystko
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn

zapisz i reset kompa. Powinno pomóc :)
Awatar użytkownika
@Marcin
~user

Dołączenie: 19 Sty 2005, 08:55
Miejscowość: Jugów
Pochwały: 232

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości