Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem ze stacja dvd • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Far Manager • PicPick Portable • PicPick • Steam • Any Burn • CurrPorts • Mozilla Firefox • Telegram Desktop Portable • Telegram Desktop
Witam!
No dobra...jest to nagrywarka? Czy może tylko napęd DVD? Jakie płyt nie odtwarza?? DVD-RW, zwykłe DVD?? Podaj pełną nazwe produktu, postaramy sie pomóc.
Pozdrawiam
Floxer
IQ zanika, analfabetyzm się szerzy, każdy dzieciak ma dysleksje, humanizacja zabija ta cywilizacje ;]
I do tego jeszcze armia troli.... ehh
Tu jest aktualizacja biosu do niej http://www.cdrom-drivers.com/drivers/124/124650.htm
ps.z tego co widzę to nie jest najnowszy model, więc mogą być problemy z odczytem nowych nośników.
OK.
Zainstalowałem, ale dalej to samo.
Pozatym ta akutalizacja wymaga jakiegos CD-key,
nie wiem co mam robic.
"System windows nie może otworzyc tego dysku, format moze byc nie zgodny z systemem windows, lub dysk nosnik uszkodzony" takiego typu bląd jest kiedy próboje wlaczyc plytke DVD. CD napewno nie jest uszkodzone.