Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem z neostradą • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Loom – Video Recorder for Chrome • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • AIMP • Far Manager • Bulk Image Downloader • Universal Media Server • Garden Planner
Na początek przepraszam jesli wybrałem zły dział dla tego tematu.mam pytanie mianowicie zrobiłem formatowanie twardego dysku >wgraółem sterowniki do modemu neostrady.i chyba podaje zły login .Czyli pytanie jak można wyciognać ten login.Posiadm Ip i ten drugi 4 cyfrowy numer prosze o szybką pomoc
Vachu napisał(a):Ale nie da sie zrobić to jakoś samemu.
da sie logujesz sie do PA na stronie neo musisz znac id i pin i tam pisze twoj longin
Dołączenie: 29.04.2005 02:14:25 Ostatni post: 04.08.2008 15:22:24 dziękuje za wspaniałe chwile... ale trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść niepokonanym to by było na tyle.... verba volant, scripta manent !
myślę, że się tak, a jeżeli się nie uda, to wejdź na www.rejestracja.neostrada.pl i kliknij rozpocznij proces rejestracji, tak samo podajesz ID i PIN. Na pewno w ten sposób się uda, bo kolega ostatnio też zapomniał loginu i hasła i odzyskał je właśnie w ten sposób na swoim komputerze.
musisz wprogramie konfiguracyjnym neostrady w miejsce loginu wpiszać
rejestracj@neostrada.pl a zamiast hasła rejestracja. Uruchom ponownie kompa. Będziesz mógłm wejść www.panel.neostrada.pl