Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem z cd - romem • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Icecream Slideshow Maker • VDownloader • Geekbench • OkMap • Kopia zapasowa i synchronizacja (Google Drive) • LibreOffice • KMPlayer • Wise Disk Cleaner • Multi Commander Portable
mam problem gdy nie uzywam cd - romu okolo kilku godzin on sie wylacza i znika z mojego komputeraz nie chce sie otworzyc ani nic w czym moze tkwic problem ?
1. podociskaj wszystki kable, szczególnie zasilającme, oraz taśme przy CD-romie i płycie głównej
2. ile lat ma już tem CD-rom
3. czy masz jeszcze jakiś inny napęd w kompie? i może on też znika?
chodzi dokladnie o to ze on dziala jak kompa resne ale po kilku godzinach jush nie mam Samsunga z nagrywarka ale jaki model to nie wiem ma napisane 52-32-52 z przodu nie posiadam zadnego DEAMON'A nie uzywam takze nero w czym moze byc problem? wyglada mi na to ze on po czasie sie wylacza zeby pradu nie tracic albo cos w tym stylu ale co dokladnie go boli to jush niew ime a no i z dobre 2-3 lata mam tego cd-roma