Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 płyta główna czy windows ? • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Argente Disk Cleaner • Argente Registry Cleaner • n-Track Studio • Syncovery • StrongRecovery • Trellix Stinger • ungoogled-chromium • Chromium • Kaspersky Rescue Disk
Pisze ten temat poniewasz nie mam pojecia co sie dzieje.A mianowicie mam podłaczone mam dwie tasmy jedna do DVD a druga do dysku. Gdy instaluje windowsa xp to wszystko chodzi ok a gdy włacze juz windowsa to nie działa mi dvd nic nie zainstaluje ani nic niee drgnie a gdy podłacze wszystko na tasmie od dysków i ustawie na master i slave to wszyskto chula jak powinno. Co jest grane ? prosze o pomoc.+
Napęd odłącz i podłącz go w tym miejscu gdzie dysk, a dysk podłącz do tego kontrolera gdzie był ten napęd.
Czyli Dysk do IDE1, a napęd do IDE0 i sprawdz, czy komp się normalnie odpali i nie będzie problemów (jak to przełączysz dysk, to ustaw w BIOSie, żeby botował najpierw ten dysk)
Ostatnio edytowany przez Mike, 16 Wrz 2006, 22:05, edytowano w sumie 1 raz
^SwIsTaK^ napisał(a):Nie wyskakuje bład jak by nie było dysku, moze tasma ale tasma była nowa.
sprawdz jeszcze na innej taśmie (ale na takim samym podłączeniu dysku jak napisałem wyżej - czyli do tego niedziałającego kontrolera).
Jak nie masz taśmy, to odłącz napęd i na tej taśmie sprawdz