Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 leadtek 6800le • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Free YouTube to MP3 Converter • Free YouTube Download • GOG Galaxy • AIDA64 Extreme Edition • Tails (The Amnesic Incognito Live System) • Opera • SnagIt • Prey • KiCad
Witam, kupiłem Leadtek'a 6800LE i udało mi się go zmodowac na 12p/6v. I tu jest moje pytanie, czy podbicie napięcia nie pozwoliłoby na 16p/6v?
A gdy rasuję gpu powyżej 378 MHz, to pisze,że nie udało się uruchomic testu. Niech ktoś mi pomoże.
Wersje tych kart na PCI-E (NV41) nie mają fizycznie 16 potoków, więc nie masz co odblokowywać. To tylko na AGP można się tym pobawić.
tu masz jeszcze jednego linka
2 minuty i 600 zł w kieszeni