Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
kamerki internetowe - problem !! :( • programosy.pl

• Ogłoszenie:

kamerki internetowe - problem !! :(

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

KAMERKI INTERNETOWE - PROBLEM !! :(

Postprzez Berlinka15 23 Lip 2006, 19:24

reklama
Jesli posiadam kamere cyfrową panasonic NV-35 to czy mogę ją podłączyć do komputera i używać jak kamery internetowej ? Nie posiadam zadnej płyty z jakimś programem, ale mam kabel USB ... Jeśli tak czy potrzebuję jakiegoś programu? Jakiego? Najlepiej by było żeby był za darmo ... Z góry dziękuje za odpowiedź
Berlinka15
~user

Dołączenie: 07 Maj 2006, 18:56

Postprzez JarekMk 23 Lip 2006, 19:29

Mogę się mylić ale z tego co wyczytałem ta kamera nie ma opcji kamerki internetowaj. Taki bajej jest najczęściej dodawany do taniego sprzętu aby podnieś popularność i zachęcić do kupna. Ja bym się cieszył z tego faktu że nei masz ponieważ to ejst dobry sprzet a nei tani kombajn...
Pzdr!
JarekMk
~user

Dołączenie: 10 Lis 2004, 13:38
Pochwały: 301

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 94 gości