Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
fable + vista • programosy.pl

• Ogłoszenie:

fable + vista

Informacje oraz porady dla sympatyków wirtualnej rozrywki.
Instalacja, opinie, solucje... Zapraszamy

fable + vista

Postprzez qwer 22 Sty 2008, 22:05

reklama
Udalo sie komus normalnie uruchomic gre Fable na viscie? Za kazdym razem gdy chce ja uruchomic wywala mnie na pulpit w momecie gdy trzeba wcisnac ppm. Szukalem troche w google ale znalazlem tylko kilka podobnych problemow ale zadnego rozwiazania??
Intel Core2Duo E4300 1,8Ghz@3,0Ghz + Freezer 7 Pro, Foxconn P35A, OCZ 2GB (2x1GB) PC800 CL4 Platinum rev.2.0, Sapphire Radeon hd 3850, Hitachi 320GB, Corsair VX450W.
Awatar użytkownika
qwer
~user

Dołączenie: 06 Gru 2004, 16:21
Miejscowość: LbN
Pochwały: 18

Postprzez Macko451 22 Sty 2008, 23:22

Masz na Myśli Fable: The Lost Chapters, tak?
Cóż... Sądzę, że taka gra Fable, nie jest dostępna na Viscie. Nie jestem tego pewien, ale uważam, że nie została do tego przystosowana.

Dla pewności zawitaj do http://forum.programosy.pl/czy-moj-komputer-pociagnie-ta-gre-sprawdzanie-wymagan-gier-vt81897.html

Przypuszczamm, że udzielą Ci odpowiedzi na nurtujące Cie pytania :). Jeżeli nie napisz mi na PW dam Ci inną stronke :).

Pozdrawiam.
Pozdrawiam :).
Awatar użytkownika
Macko451
~user

Dołączenie: 20 Sty 2008, 23:15
Miejscowość: Gdańsk

Powróć do Gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości