Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Darmowy hosting,ftp • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • Qimage • Lucion FileCenter • Syncovery • MailWasher Pro • gBurner • GetFLV
szukam jakiegoś darmowego hostingu, najlepiej z dostępem do FTP. tak bym mógł udostępnić dany adres (tak jak na anhost.net) [Robert wie o co chodzi]. Najlepiej jakiś darmowy i by miał przynajmniej 1GB miejsca. Słyszałem lub czytałem kiedyś w gazetach o wirtualnym dysku. Niestety nie pamiętam adresu www ani nazwy tego serwisu.
ja ze swojej strony polecam dropbox masz 2gb za free i możesz udostępniać komu tylko chcesz lub na hasło. A pliki wrzucasz przez przeciągnięcie do specjalnego folderu który się stworzy po za instalowaniu ich programu