Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
czcionka firefox • programosy.pl

• Ogłoszenie:

czcionka firefox

Dyskusje i problemy z Unix'ami

Czcionka Firefox

Postprzez Racovia 07 Lut 2006, 16:41

reklama
Witam. Posiadam madreka 2006. Mam pytanie do uzytkownikow tego linuxa gdzie moge zmienic czcionke firefoxa. Chodzi mi o czcionke np informacji na onecie. Sama zmiana w firefoxie nie wystarcza wiec gdzie szukac ustawien za to odpowiadajacych ??
Racovia
~user

Dołączenie: 07 Lut 2006, 16:17

Postprzez bzyyczek 07 Lut 2006, 19:40

czy chodzi Ci o rozmiar czy o samą czcionkę??? Jeżeli o rozmiar to mozesz regulować sobie rozmiar kombinacja "ctrl z "-" lub "+"

[ Dodano: Dzisiaj o 17:45 ]
z tego co wiem, ni masz wpływu ma rodzaj czcionki jaki Ci sie wyswietla na poszczególnej stronie, poniewaz zazwyczaj jest to definiowane przez style. Ale mogę sie mylić. Jedyne co to wielkość czcionki, ale to ustawiasz w opcjach zaawansowanych czcionek w samym programie
google google i jeszcze raz google
bzyyczek
~user

Dołączenie: 28 Sty 2006, 14:08
Miejscowość: Wawa
Pochwały: 1

Postprzez =D@n!el+= 08 Lut 2006, 16:10

z tego co wiem, ni masz wpływu ma rodzaj czcionki jaki Ci sie wyswietla na poszczególnej stronie, poniewaz zazwyczaj jest to definiowane przez style. Ale mogę sie mylić. Jedyne co to wielkość czcionki, ale to ustawiasz w opcjach zaawansowanych czcionek w samym programie

Dobrze napisałem, ale na nie których stronach nie ma tego w stylu i będzie czcionka, która ustawisz.

Racovia napisał(a):Chodzi mi o czcionke np informacji na onecie

Na onecie akurat nie bedziesz miał takiej czcionki.
Wejdź w Narzędzia>Opcje>Treść:
Image
Tak jest Firefoxie na Windowsa(w wersji 1.5) nigdy nie widziałem tego na linuxa, więc nie wiem czy jest tak samo.
Awatar użytkownika
=D@n!el+=
~user

Dołączenie: 20 Lis 2005, 19:27
Pochwały: 14

Powróć do System Linux / Unix

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości