Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

bs'y • programosy.pl

• Ogłoszenie:

bs'y

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

Postprzez kahoona 11 Lip 2006, 07:45

reklama
Możliwe - z tym, że po włożeniu jakiejkolwiek karty na PCI będzie prawdopodobnie to samo. Masz po prostu trochę mniej do zasilania.
...no to żegnam... i kropka.
kahoona
~user

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 10:19
Pochwały: 475

Postprzez susel 11 Lip 2006, 15:48

Znów rano włączyłem kompa z podłączoną radiówką i po około 30 minutach zwiecha. Od razu ją wyjąłem i przez około 2-3 godziny wszystko było ok.

kahoona napisał(a):Masz po prostu trochę mniej do zasilania.

Teraz znów podłączyłem ale, żeby sprawdzić czy bez jednego po prostu urządenia już będzie dobrze odłączyłem jeden HDD. Na jedno powonno wyjść z prądem chyba, nie? Więc sądzę, że jak teraz nie padnie to to wina zasiłki, że za dużo ma do zasilania, ale jak padnie to chyba nie ma innego wyjścia niż podejrzewać radiówkę... Dobrzę kminię? Zwłaszcza, że z poprzednim kompem też miałem problemy, a wspólna w nich była tylko radiówka... No i obudowa, ale od obudowy to raczej dużo nie zależy :)

Co sądzicie? Dobrze gadam :wink: ?
Awatar użytkownika
susel
~user

Dołączenie: 03 Maj 2006, 22:09
Pochwały: 8

Postprzez DeadOrAlive 11 Lip 2006, 15:52

Takie eksperymenty to igranie z ogniem, wkońcu padnie zasilacz, dostanie zwarcia i poleci płyta np.
Lepiej nie kusić losu......
Awatar użytkownika
DeadOrAlive
~user

Dołączenie: 02 Cze 2005, 19:58
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Pochwały: 511

Poprzednia

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości