Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

awaria systemu • programosy.pl

• Ogłoszenie:

awaria systemu

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

Awaria systemu

Postprzez Marianzet1 24 Lip 2008, 13:45

reklama
Witam.Po uszkodzeniu składnika Office,jestem zmuszony użyć płyty awaryjnego przywracania systemu.Mam taką,zrobiną przez.Genie Backup Manager Home 8.0.Lecz nie wiem jak to zrobić?.W Niezbędnik 3/2007 pisze że trzeba wejść do BIOSA.Ja niemam awarii systemu,komputer na ogół jest sprawny tylko mam coś uszkodzone i nie działa poczta Outlook iOutlook Expres.Mimo konfiguracji przez experta Outlook,poczta nie działa.Działa normalnie w przegladarkach.Zasugerowano mi REINSTALACJA,wolałbym spróbować przywrócenie systemu,za pomocą płytek które mam. :( :( :(
    Marianzet1
    ~user

Dołączenie: 18 Lip 2008, 13:18
    Miejscowość: Małopolska

Postprzez Adam. 24 Lip 2008, 15:54

Reinstalacja Office'a, nie systemu.
    A lap dance is so much better when the stripper is crying.
    Awatar użytkownika
    Adam.
    ~user

Dołączenie: 29 Maj 2007, 08:59
    Miejscowość: Płockowo
    Pochwały: 40

Postprzez Marianzet1 24 Lip 2008, 16:04

Systemu gdyż Outlook nie odbiera i nie wysyła poczty.wszyetkie inne składniki Office działają poprawnie.Reinstalacja Office 2003 nic nie dała. :(
    Marianzet1
    ~user

Dołączenie: 18 Lip 2008, 13:18
    Miejscowość: Małopolska

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości