Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 awaria systemu • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • Mozilla Thunderbird • ScreenToGif • SRWare Iron Portable • SRWare Iron • The Bat! Pro • AIDA64 Extreme Edition
Witam.Po uszkodzeniu składnika Office,jestem zmuszony użyć płyty awaryjnego przywracania systemu.Mam taką,zrobiną przez.Genie Backup Manager Home 8.0.Lecz nie wiem jak to zrobić?.W Niezbędnik 3/2007 pisze że trzeba wejść do BIOSA.Ja niemam awarii systemu,komputer na ogół jest sprawny tylko mam coś uszkodzone i nie działa poczta Outlook iOutlook Expres.Mimo konfiguracji przez experta Outlook,poczta nie działa.Działa normalnie w przegladarkach.Zasugerowano mi REINSTALACJA,wolałbym spróbować przywrócenie systemu,za pomocą płytek które mam.