Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 avermedia 303 studio • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • FolderSizes • DAEMON Tools Ultra • DriverEasy • Syncovery • Farbar Recovery Scan Tool • PotPlayer
Zainstalowałem kartę AverMedia 303 studio FM i jego soft do swojego komputera. Niestety po włączeniu programu wyskakuje raport o błędzie "AVerMedia TV Appilcation Wystąpił problem z apilkacją AVerMedia TV Application i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." Nie idzie uruchomić programu co powoduje iż zakupiona przezemnie karta staje się kompletnie bezużyteczna. Czy jest jakieś wyjście z zaistniałej sytuacji oprócz reklamowania karty?
Jeżeli chodzi o twoj problem może go rozwiazać aktualizacja sterowników ponieważ tak karta robi fochy pod XP.Chodz to nie gwaratuje jeszcze całkowitego sukcesu.Poźniej moga ci jeszcze jakies problemy wyskoczyć.
No właśnie sterowniki mam najnowsze. Na innym forum mi podpowiedzieli żebym zmienił stery do karty dźwiękowej i zmienił slot PCI. Stery ściągam, a zmiana slotów niestety nie pomogła.
Zakładam ze ci karte wykrywa, może koliduja jej stery z sterami do karty graficznej(czasmi sie to zdarza).Albo przeinstaluj softa moze cos zle wgrałes.
Ta opcja też odpada. Soft już z 10 razy reinstalowałem. PCI też wszystkie sprawdziłem. Kartę mi wykrywa. zobacz na screena to mi wyskakuje i dalej nic nie idzie :s Poza tym wszystko jest Okej.