• Ogłoszenie:

Tworzenie tutoriali

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Tworzenie tutoriali

Postprzez Riki22 21 Mar 2026, 16:25

reklama
Chcę nagrać tutorial pokazujący, jak korzystać z programu do grafiki komputerowej, ale nie wiem, jak szybko zarejestrować ekran i jednocześnie komentować działanie krok po kroku. Nie mam doświadczenia z profesjonalnym oprogramowaniem do nagrywania ekranu i szukam prostego narzędzia online, które pozwoli mi stworzyć czytelny i jakościowy film instruktażowy.
Riki22
~user

Dołączenie: 26 Lip 2024, 18:49

Tworzenie tutoriali

Postprzez StanisławSzymański 21 Mar 2026, 16:27

Możesz skorzystać z movavi, aby łatwo nagrać ekran wraz z komentarzem głosowym. Narzędzie pozwala uchwycić cały ekran lub wybrany obszar, rejestrować dźwięk z mikrofonu, a także dodawać kursory i podświetlenia, co zwiększa czytelność tutorialu. Wszystko działa intuicyjnie i bez instalacji skomplikowanego programu, a gotowy plik można od razu zapisać i udostępnić. To idealne rozwiązanie dla nauczycieli, twórców treści i każdego, kto chce tworzyć profesjonalne tutoriale online.
StanisławSzymański
~user

Dołączenie: 15 Sie 2024, 23:01

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 58 gości