![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)

![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.23  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.23  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)

dawidprzybyla napisał(a):Ma ktoś już patcha do gry nowszego niż wersja 1.3??

![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.23  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.23  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)
Sirval1 napisał(a):ej mam problem z NFSMW zainstalowalem sobie NFS-a przegralem lekarstwo i jak wlaczam Need For Speed to wyskakuje ze mam wyjac i wlozyc plyte i ponownie wlaczyc gre.Probowalem juz kilka razy ale na marno:( plizz pomocy

Dzidosław napisał(a):NGC_FULL_NTSC_USA

![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)

Szukam savów do most wanted, ponieważ miałem nieoczekiwany formacik. Czarną listę przeszedłem, miałem carrere gt, merola jakiegoś tam i bmw. Byłem w serii prób koło 30. Notowania 11 milionów. Jak by ktoś miał podobnie to proszę o savy. Z góry dzięki.
 Szukam savów do most wanted, ponieważ miałem nieoczekiwany formacik. Czarną listę przeszedłem, miałem carrere gt, merola jakiegoś tam i bmw. Byłem w serii prób koło 30. Notowania 11 milionów. Jak by ktoś miał podobnie to proszę o savy. Z góry dzięki.  Ale da się jakoś zmienić nazwe gracza
 Ale da się jakoś zmienić nazwe gracza  Zmieniłem w folderze, ale w grze jest nadal to samo
 Zmieniłem w folderze, ale w grze jest nadal to samo 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości