szef1992 napisał(a):Mam pytanko w którym folderze są save'y z NFSMW bo przeszukalem cały ...\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\...
 Save'y sa w moich dokumentach w folderze NFS:MW
 Save'y sa w moich dokumentach w folderze NFS:MW

crespo napisał(a):Witam mam pytanie otoz zeby odpalic deamona potrzeba 5 napedow a w deamonie sa tylko 4 co musze zrobic zeby odpalic 5 naped wizualny ??
 Ja tez nie rozumiem twojego pytania.. ale domyslam sie ze masz jakas gre na 5 plytach i potrzebujesz 5 napedów virtualnych wiec sciagnij i odpal alcohola 120% w nim mozna miec 6 virtualnych napedów.
 Ja tez nie rozumiem twojego pytania.. ale domyslam sie ze masz jakas gre na 5 plytach i potrzebujesz 5 napedów virtualnych wiec sciagnij i odpal alcohola 120% w nim mozna miec 6 virtualnych napedów.

crespo
kajtekjr

![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)

1. Zainstalować deamon tools 3.47
2. Zamontować obrazy cd1-cd4 i zainstalować grę
3. Po zainstalowaniu zamontować w deamon toolsie
mini obraz z katalogu NFS MostWanted Full Crack
4. Odpalić program sd4hide.exe i wcisnąć HIDE
(po skonczeniu gry - Restore i zamknąć)
5. uruchomić gre np ze skrótu na pupicie

Pawlos napisał(a):Mam problem i to bardzo duży mam gre NFS most wanted instaluje...
 Ja nie potrzebowałem żadnych programów do ukrywania dysków. Ot co ściągnąłem, zainstalowałem Daemonem Tools 4, dodałem do katalogu gry, lekarstow i śmiga. Tak powinno mieć zrobione większość użytkowników na forum. Ściągałem wersję na 4 CD.
 Ja nie potrzebowałem żadnych programów do ukrywania dysków. Ot co ściągnąłem, zainstalowałem Daemonem Tools 4, dodałem do katalogu gry, lekarstow i śmiga. Tak powinno mieć zrobione większość użytkowników na forum. Ściągałem wersję na 4 CD.

Matties napisał(a):No nie wiem, jakie Ty masz problemy Ja nie potrzebowałem żadnych programów do ukrywania dysków. Ot co ściągnąłem, zainstalowałem Daemonem Tools 4, dodałem do katalogu gry, c-r-a-c-k-a i śmiga. Tak powinno mieć zrobione większość użytkowników na forum. Ściągałem wersję na 4 CD.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości