Nie dziala mi kazaa. nie wiem co sie dzieje jeszcze nie dawno mogle sobie zassysac pliki a od paru dni gdy tylko wchodze na search to sama sie wylacz
 Nie dziala mi kazaa. nie wiem co sie dzieje jeszcze nie dawno mogle sobie zassysac pliki a od paru dni gdy tylko wchodze na search to sama sie wylacz  a kaza lite resurrection w ogole nie chce sie wlaczyc
 a kaza lite resurrection w ogole nie chce sie wlaczyc  Wkurza mnie to juz bo nie wiem co robic. Narazie sciagam przez emule plus ale nie odpowiada mi ten program. Dodam tylko ze moim uslugodawcom jest neostrada. Jesli to jakis blad to jak go obejsc
 Wkurza mnie to juz bo nie wiem co robic. Narazie sciagam przez emule plus ale nie odpowiada mi ten program. Dodam tylko ze moim uslugodawcom jest neostrada. Jesli to jakis blad to jak go obejsc  Jak rzowiklac ten problem
  Jak rzowiklac ten problem  

Prosze o pomoc
 Prosze o pomoc  

Dziex z gory
POzdro BIzON

przeinstalowywalem 5 a moze 6 razy nie wazne i tak nie pomoglo heheeheh ale i tak dziex
 przeinstalowywalem 5 a moze 6 razy nie wazne i tak nie pomoglo heheeheh ale i tak dziex