gracjan22 napisał(a):a sprobj wyjąc jedną kość pamięci ram! i zobacz czy jest jakas różnica!

Andrzej317 napisał(a):również komputer restartował się przyładowaniu

gracjan22 napisał(a):a sprobj wyjąc jedną kość pamięci ram! i zobacz czy jest jakas różnica!
Mike013 napisał(a):Wcześniej komp się czasami resetował podczas pracy Question
Mike013 napisał(a):Konfig to ten w opisie Question
Amistad18 napisał(a):mamy rozumieć że restartował sie już przy łądowaniu nowego windowsa? zaraz na początku czy pod koniec jak już sie ma windows włączać? .... no i przedtem DOKŁADNIE w którym momencie sie restartował komp ...

![Netscape/6.0 [en] (Windows NT 5.1; U)](./images/user_agent/icon_netscape.gif) 
	![Netscape/6.0 [en] (Windows NT 5.1; U)](./images/user_agent/icon_win_new.gif)
kahoona napisał(a):Reszta już z górki - traktujesz dysk jakimś chkdsk lub scandiskiem

kahoona napisał(a):3.) Jakimś menedżerem partycji ustawić na feralnym dysku partycję aktywną (wyłącznie) nie SYSTEMOWĄ. Taki wpis prawdopodobnie istnieje i system windows (odpalony z "dobrego" dysku) trochę głupieje.
 A mógłbym prosić jaśniej, bo jestem początkującym (ten sposób wydaja mi się na najłatwiejszy).  Dzieki wielkie za pomoc.
   A mógłbym prosić jaśniej, bo jestem początkującym (ten sposób wydaja mi się na najłatwiejszy).  Dzieki wielkie za pomoc. 

Czyli - z dyskietki zastartować, albo z win98.

![Konqueror/2.05 [cn] (Windows NT 5.1; U; cn)](./images/user_agent/icon_konqueror.gif) 
	![Konqueror/2.05 [cn] (Windows NT 5.1; U; cn)](./images/user_agent/icon_win_new.gif)
 Chyba sobie odpuszcze i pozostaje format...
     Chyba sobie odpuszcze i pozostaje format...  

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości