Mam sluchafki z mikrofonem i jak probuje cos powiedziec to kumple mi mowia zabeym napisal bo strasznie trzeszczy. W czym tkwi problem?? Sluchawki mam z Labtec.
 Mam sluchafki z mikrofonem i jak probuje cos powiedziec to kumple mi mowia zabeym napisal bo strasznie trzeszczy. W czym tkwi problem?? Sluchawki mam z Labtec.				

qweasdzxc napisał(a):NIe mam NEOSTRADY. Mam stale lacze.

kajtekjr napisał(a):Jakie to łacze (predkosc)

razor_71 napisał(a):aktualny ping sprawia

agresja napisał(a):Prędkość nie ma tu nic do rzeczy, liczy się jakość
 Bo to od predkosci łacza zalezy ile pakietow danych jest wstanie wysłac do innych
 Bo to od predkosci łacza zalezy ile pakietow danych jest wstanie wysłac do innych  A w trakcie rozmowy ilosc pakietow podwaja sie
 A w trakcie rozmowy ilosc pakietow podwaja sie  
 Zreszta ja to samo przerabiałem kilka miesiecy temu i bez wymiany dzwiekowki sie nie obylo..
 Zreszta ja to samo przerabiałem kilka miesiecy temu i bez wymiany dzwiekowki sie nie obylo.. 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 36 gości