Od juz paru tygodni walcze bezskutecznie z kamerka internetowa Creative Vista. Otoz przy probach nadawania obrazu Windows (XP z SP2) sie samoistnie restartowal. Po wylaczeniu samoistnego restarta zaczal wyskakiwac niebieski ekranik z bledem BUGCODE_USB_DRIVER. Przeszukalem juz chyba cala siec i rozne rozwiazania typu ponowna instalacja sterow do kamy i wogole do USB nie przyniosla zadnych rezultatow. Czy ktos ma moze jakis pomysl jak to rozwiazac bo ja juz nie mam sily

Pozdrawiam
CiDi

mam podobny problem tylko ze do USB mam podlaczona Motorola Surfboard Cable modem SB5100 oraz "kombajn" HP Photosmart C3180 (obecnie nie zainstalowane do kombajna stery) mozecie cos pomoc ?Aha komp sie resetuje najczesciej jak sciagam jakis wiekszy plik z internetu
 mam podobny problem tylko ze do USB mam podlaczona Motorola Surfboard Cable modem SB5100 oraz "kombajn" HP Photosmart C3180 (obecnie nie zainstalowane do kombajna stery) mozecie cos pomoc ?Aha komp sie resetuje najczesciej jak sciagam jakis wiekszy plik z internetu