Gohan_PL
Pierwszy w miarę dobry, w każdym razie już na widok w\twojego avatara spodziewałem sie jakiegoś shitu nie trzymającego sie kupy o tematyce Dragon Balla, ale ku memu zdziwieniu nie było tak źle..
Albo mi sie zdaje albo widziałem juz jakis twój filmik z walki Gohan vs Cell (ewentualnie kogoś innego ale podobny).. W każdym razie w miarę zgrane to do kupy tzn takie rozróznienie tempa akcji ukazanego w scenach.. Brakuje mi tu częstszych zmian ujęć gdyż np. Amy spiewa już drugi werset który jest o czym innym a akcja ta sama.. Równiez takie kosmetyczne błędy typu: Cell Jr chce zabić Krillina - ściemnienie - Gohan jest w powietrzu i rozpi**dala wszystko..
Kolejna sprawa to muza: w tłoku ujdzie ale już podczas oglądania widać że sie nie nadaje, gdyż lyrici są o miłości, zas ja nie widzę związku miłości Gohana z Cellem?

Ocena: 4/10
Drugi..
O wiele gorszy.. Ogólnie jestem już zmęczony oglądaniem filmików z uzyciem LP, jakichkolwiek a nie tylko z DB. Jakbyś zobaczył na YouTube to ludzie uzywają np użytego przez ciebie Numb do każdej możliwej animki i do kazdego tempa akcji..
U ciebie tempo było za szybkie do tej melancholijnej z deka piosenki zdołowanego emo.. Początek w miarę się układa w kupe ale tak po ok 1:30 to już zupełna masakra..
Tu masz początek refrenu:
- Kod: Zaznacz wszystko
i've
become so numb
i can't feel you there
become so tired
Pisze w nim:
- Kod: Zaznacz wszystko
Ja (have nie ma wpływu na znaczenie wypowiedzi)
stałem się zdrętwiały/sparalizowany
Nie czuję cię tu/przy mnie
stałem się bardzo zmęczony
I trudno powiedzieć by postacie były zmęczone skoro akurat w tym momencie tryskają energią.. Może i pomysł był dobry, ale widać tylko na początek bo środek i koniec to takie wrzucanie scen byle dotrwać do końca utworu..
Ocena: 2/10
Radzę popracować nad doborem scen i czytać texty piosenki!!!
Polaków może nie robić bo część wogle nie kuma angielskiego, ale ci co znają choć trochę oraz obcokrajowcy, są bardziej wyczuleni na zbierzność treści.