Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 zmiana ip. • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: FreeCAD • PanoramaStudio • CrystalDiskInfo Portable • CrystalDiskInfo • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • uBlock Origin • ReSharper
Witam mam pewien problem... mianowicie na pewniej stronie zostałem prawdopodobnie zbanowany(mam stałe IP na całe osiedle, więc znalazł się inteligent przez którego wszyscy teraz mają problemy)... i chodzi teraz o to żebym mógł znów połączyć się z tą stroną. Nie znam się na tym więc proszę o pomoc, wiem tylko tyle że coś takiego jest możliwe... Dziękuje z góry i pozdrawiam.
nie ma szans. Ewentualnie z kafejki internetowej lub od siebie zdobyć @ do admina strony i porozmawiać, że to nie ty, ale ktoś z Twojej sieci. Wszystko zalezy od Admina.